konrad573 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 Wiadomo kiedy może wejdą nowe laptopy z gpu od nvidii nowej generacji ? Budżet 9tysi+ do gier i streamu z porządnym chłodzeniem dtr . musi być chłodny to najważniejsze przy najmocniejszych podzespołach. Kasę nadal zbieram i z czasem budżet się powiększa. Cytuj
FxJ Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Cytat kiedy może wejdą nowe laptopy z gpu od nvidii nowej generacji ? Czyli jakie konkretnie, RTX 3000? Obstawiam jakoś wrzesień 2020 r. Cytat Budżet 9tysi+ do gier i streamu z porządnym chłodzeniem dtr HYPERBOOK X15 RTX2080 (Clevo P751TM1) i do tego i7-9700KF przesmarowany pastą typu Liquid Metal. Jak kupować kadłubki od Hyperbooka (mini poradnik) 1 Cytuj
konrad573 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Zależy mi na mobilnych kartach. Powinienem mieć wtedy 15 tysi budżetu hm... ale nigdy nie wiadomo jak się jakieś wydatki przytrafią. Ten model jest dla mnie za gorący ? liczę na cpu do 80* i gpu 70* . Wymarzyłbym se clevo p870 nową wersję z rtx 2080 i i9 9900k i powinno chłodzenie z zapasem wyrobić. Zależy mi na skalpie. Edytowane 25 Października 2019 przez konrad573 Cytuj
FxJ Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Cytat Zależy mi na mobilnych kartach Nie ma już dedykowanych do laptopów z końcówką "M" - teraz już wszystkie są takie same jak w PC tyle że z niższymi zegarami. Te w (wyższych modelach) kadłubkach masz montowane w slocie o nazwie MXM. Cytat Zależy mi na skalpie. https://www.facebook.com/ProfesjonalneSkalpowanie/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi