MontrayEL Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Witam! Prosze o pomoc w wyborze laptopa. Bylbym bardzo wdzieczny za udzielone rady. Zastanawiam się nad dwoma modelami: Moge kupic za 3500zl nowego:Huawei Matebook X Pro 13,9" i5-8250U/8GB/256SSD/Win10 - niestety bez karty graficznej ale nie do konca w sumie mi potrzebna. Mysle ze ekran jest tutaj zdecydowanie lepszy i podobaja mi sie bardzo cienkie ramki, tylko gorsza specyfikacja niz model ponizej : Albo za 3700zl nowego :Huawei MateBook 13 i7-8565U/8GB/512/MX150/Win10 Dotykowy - tutaj fajnie ze jest ta karta graficzna ale czy na takim sprzecie warto grac w gry? Nie wiem czy duza roznica w jakosci obrazu i katow widzenia Laptop glownie do pracy, z bdb wyswietlaczem i jasnoscia ekranu - na tym najbardziej mi zależy., bdb komponentami. Do internetu, filmow, malo wymagajacych programow. Oba modele widziałem w sklepach i bardzo mi się spodobały. Chyba że ktoś w tej cenie jeszcze coś doradzi? Cytuj
FxJ Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Cytat Prosze o pomoc w wyborze laptopa. Ankieta - do tego celu. Cytat tutaj fajnie ze jest ta karta graficzna ale czy na takim sprzecie warto grac w gry? Zależy w jakie, ale ten sprzęt ma grafikę całkowicie niepotrzebne ewentualnie do pracy z modelami 3D ale mało to sensowne przy ultrabookach z 8GB RAM. Cytat Moge kupic za 3500zl nowego Całkiem nowy z pełną gwarancją czy odnowiony przez producenta? Pełna 2 letnia gwarancja? Cytat Chyba że ktoś w tej cenie jeszcze coś doradzi? Modele z biznesowe z 16GB RAM HP EliteBook 830 G5 i5-8250U 8GB 256PCIe FHD 3Y W1 (3 lata gw). HP Elitebook 830 G5 i7-8550u IPS 400cd/m 16GB SSD Albo większy brak 840 G5. Występują z kilkoma różnymi matrycami, różniącymi się pokryciem przestrzeni barwowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi