Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odp: 

Na laptopa mam max 3300! I musi być on kupiony na raty zero (zmiana założeń - wpis poniżej)
[1] student
[2] niekoniecznie, ale byłoby miło
[3]15.6  i w górę
[4] bez znaczenia
[5] Głównie gry, czasami proste rysunki w autocadzie
[6] Jak najdłużej
[7]Fifa 20, CS Go, Batelfieldy, chciałbym zmaksymalizowac stosunku wydajność do ceny laptopa

[8] Chciałbym też mieć 144hz monitor, lecz wiem że to trudne w tej cenie, lecz ostatnio widziałem legiona y530 z 144hz monitorem i nvidią 1050ti

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop 3300 / Gry / Studia
Opublikowano
Cytat

I czy tam jest monitor 144hz?

120 Hz

Cytat

czy jeśli towar był zwracany to moze miec jakieś wady ktorych nie ma na foto

Nie bo jeśli by były to by wysłali do serwisu i maił informacje że wymieniana matryca albo klawiatura itp.

Cytat

Oraz tego procesora od amd w porównywanym wyzej legionie

Intel wydajniejszy ale tu masz wydajniejszą grafikę ale jakościowo, pod względem portów to wygrywa oczywiscie Legion.

• FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop 3300-3500 / Gry / Studia
Opublikowano

Mam taki problem, otóż sterownik które zainstalowałem ze strony asusa nie pozwalają mi wejść w menu karty graficznej... Nie wiem co robię nie tak, sterowniki zainstalowane także z geforce experience także nie dają mi takiej opcji

Co mam zrobić żeby dostać się do nich?