Krystek02 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 Cześć,przychodze tutaj na forum z prośbą o dobranie dobrego zestawu komputerowego do maksymalnie 6 - 7 tysięcy. Zastosowania : -Granie w gry narazie nie mam pojęcia w jakie ale fajnie gdyby był wydajny -Ogólnie żeby naprawdę przeglądarka różne boty programy wszystko chodziło sprawnie i bez żadnych problemów - Ogólnie żeby komputer chodził mega sprawnie Odonosnie estetyki szczerze nie mam pojęcia. Nie miałem komputera od 6 lat i kompletnie nic nie mogę powiedzieć wedle mojego uznania. W takim razie osoba która by chciała mi pomóc niech doda to co dla niej jest wygodne. Pozdrawiam i z góry już dziękuję! Cytuj
FxJ Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 Prośba, precyzyjnie - według tej ankiety. Cytat maksymalnie 6 - 7 tysięcy Do ilu składać? 6000, 6500, 7000zł ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi