Matoo Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 Witam, wczoraj składałem komputer, wszystko szło bez najmniejszych problemów i gdy chciałem załączyć komputer ten nie reagował, podłączajac zasilacz do prądu na sekundę załącza się światło na logo aorusa i potem nie dzieje się nic, jest to spięcie a może coś źle podłączyłem? Cytuj
FxJ Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 Jaki procesor? Był to może AMD Ryzen 5 3600? Cytuj
Matoo Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) 20 godzin temu, FxJ napisał: Jaki procesor? Był to może AMD Ryzen 5 3600? Dokładnie tak. Coś z nim nie tak? Dodam tylko że kupowałem kartę z updatem biosu Edytowane 23 Września 2019 przez Matoo Cytuj
FxJ Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Cytat Coś z nim nie tak? Tak, bez upgradu biosu do najnowszej wersji płyta nie rozpoznaje procesora i się nie włączy. Cytat Dodam tylko że kupowałem kartę z updatem biosu Może nie została wykonana? Możesz zamówić sobie AMD Boot Kit. PS: dlaczego kupiłeś tą płytę skoro nikt jej nie poleca? Polecane płyty główne do procesorów AMD Ryzen - lepiej byś zrobił zamawiając płytę MSI z odświeżonej serii "MAX". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi