Mozefx Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Witam. Na przyszły tydzień będę zamawiał komputer. Interesuję mnie GTX 1660 Ti. Co nie znaczy że inna opcja też nie może być. Mój budżet to 5000zl, jednak w tym chciałem wmieścic system operacyjny, monitor, klawe, myszkę, słuchawki. Więc na sam komputer to +/-4000. Podobno na allegro są klucze do windowsa, więc też pytanie czy kupować oryginalnego za 400. Nie wiem jak go się wgrywa, więc pewnie będę korzystał z jakiś porad na google. Więc pytanie, byłby wstanie ktoś mi taki komputer złożyć typowo do gier ? Cytuj
FxJ Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Cytat Więc pytanie, byłby wstanie ktoś mi taki komputer złożyć typowo do gier ? Informacje wymagane przy składaniu nowej jednostki (zakup komputera) Po to jest ta ankieta właśnie! Nie wiem czy składasz samodzielnie? Cytat więc też pytanie czy kupować oryginalnego za 400 Legalnie wersja ESD za 229zł - link Cytat Nie wiem jak go się wgrywa, więc pewnie będę korzystał z jakiś porad na google. Z pendriva - instrukcja https://www.x-kom.pl/lista/ad8v77mm8 - 4332zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi