soregaorenonindouda Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2019 Poszukuję słuchawek bezprzewodowych nausznych do max 250zł. Będą używane do słuchania muzyki z telefonu, zależy mi na dobrej jakości dźwięku Cytuj
bananowy15 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 Sam posiadam i polecam, co prawda musiałbyś dołożyć. Sennheiser HD 4.40 BT (506782) są teraz na promocji za 299 Cytuj
soregaorenonindouda Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 Mam dwa pytania: 1.Nie wydają ci się za duże? Osobiście myślałem o mniejszych słuchawkach wielkości pokroju np. tych JBL Synchros E40BT (nie mówię, że chce od razu te kupować. Służą tylko do porównania wielkości) 2. Nie spadają z głowy przy większym ruchu? Cytuj
bananowy15 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 1. Według mnie ich wielkość jest idealna. Całe uszy zakryte ? Chociaż nie mam porównania do innych, bo to moje pierwsze słuchawki nauszne, które kupiłem, bo znajomy polecał. 2. Jeszcze mi się nie zdarzyło, ale jeżdżę w nich głównie rowerem. Więc tam nie można mówić o większym ruchu. Do biegania raczej się nie nadają ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi