Rai97 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 Witam. Przymierzam się do zakupu laptopa i mój wybór prawdopodobnie padnie na Dell Inspiron G3 3579. Laptop ten ma zamontowany dysk SSD o pojemności 256 GB, i mam pytanie. Czy jest w tym laptopie możliwość domontowania w późniejszym terminie drugiego dysku i powiększenia pamięci o np. 1000 GB w dysku HDD? Dzięki z góry za odpowiedź, jeżeli zakupię owy sprzęt to chętnie napiszę jakąś prostą recencję na jego temat :) Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2019 DELL Inspiron 15 G3 3579-7581 - one mają fabrycznie dysk SSD M.2 NVMe ale może być to jakiś dokładany przez sklep - link? Miejsce na dodatkowy oczywiście ma czyli na SATA III (2,5") pod HDD lub SSD np. Crucial MX500 500GB. Cytuj
Karolus Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam. Kupiłem niedawno dysk ssd Samsung 860EVO, zamontowałem go w laptopie dell g3 3579 i nie chce mi go wczytać, nie ma go i nie mogę dojść z jakiej przyczyny. Jeśli ktoś byłby w stanie mi to, w miarę nie skomplikowany sposób, wyjaśnić byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi