girlinether Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Cześć! Szukam laptopa i proszę o pomoc ? 1) Dla studentki farmacji. 2) Ma mieć Windowsa. 3) Złoty środek - nie za mały, nie za duży. Takie 14,x"/15,4"-15,6" 4) Obojętne, bo się nie znam. 5a) Do 3000 zł. Nowy, nieużywany laptop. 5b) Będę go używała do upadłego xD, to będzie mój jedyny laptop. 5c) Chce go kupić jak najszybciej. 6) Ważne jest dla mnie żeby był solidny ale lekki. 7) Matowa matryca (będę na nim oglądała głownie filmy). 8 ) Głównie dom, czasem uczelnia i autobus. Nie zabieram laptopa na wyjazdy zagraniczne. 10) Obojętne. 11) Obojętne. 12) Miałam Asusa vivobook (modelu nie pamiętam). Był spoko, trochę wolny. Z wyglądu zależy mi na tym żeby był w miarę elegancki. Żadnych kolorowych światełek itp. Ma być lekki zgrabny. 14) Będzie używany głównie do oglądania filmów i seriali, przeglądania mediów społecznościowych i czytania notatek z zajęć. Cytuj
kamel28 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Acer Aspire 5 i5-8265U/8GB/512/Win10 MX250 - matowa matryca IPS, aluminiowa obudowa, podświetlona klawiatura, pojemny dysk SSD na seriale i filmy z netflixa, dużą zaletą jest to że ma tylko jeden bank pamięci zajęty jedną kością, można łatwo rozbudować do 16GB. Cytuj
dawkos Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2019 ASUS VivoBook 15 A512DA Ryzen 5-3500U 8GB 256GB SSD W10 myślę że to powinno wystarczyć fajny zgrabny dla studentki idealny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi