TechManiacHD Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Opis: Jeżeli Twój system nawet się nie uruchamia to na innym komputerze pobierz oficjalny instalator Win10 z tego linka: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 Przygotuj pendrive lub kartę SD o minimalnej pojemności 8GB i uruchom komputer z tego nośnika. Wtedy wybierz “napraw system”. Cytuj
stan Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 Na pewno się przyda, ja niestety dalej ubolewam nad stratą win7. Cytuj
TechManiacHD Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2020 2 minuty temu, stan napisał: Na pewno się przyda, ja niestety dalej ubolewam nad stratą win7. Uwierz mi przyjacielu, ból jest tylko chwilowy. Każdy kogo przekonałem (czytaj zmusiłem) też się ciskał z początku, teraz za nic nie wrócą do Win7. Dziesiątkę można dostosować do swoich potrzeb i przyzwyczajeń lepiej niż siódemkę. Wystarczy trochę dobrej woli i poświęcić kilka kwadransów na poznanie tego, co usprawniono w 10-tce. Zmiana barw w godzinach po zachodzie się przydaje, tryb czarny, wyszukiwanie wszystkiego z przycisku START, wiele pulpitów co rozwiązuje problem posiadania tylko jednego monitora, a daje możliwość wygodniejszej pracy zaawansowanym. Lepsze zarządzanie zasobami PC i podgląd wydajności. To tylko kropla w morzu, co 10ka robi lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi