Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam myszkę rival 600, nowa. Kupiona miesiąc temu. 

Na starym laptopie lenovo działała przez chwilę bez zarzutu, a później "skok napięcia w porcie koncentratora" i myszka się wyłącza. Szukałam na internecie sposobów naprawy, przyczyn. Nic nie pomogło. Sprawdziłam na nowym lenovo, to samo. Najpierw działa przez chwilę, później znów wyłącza. Na innym laptopie, msi tym razem, bo myślałam, ze może z lenovo jest coś nie tak, chwilę działała, a potem nagle przestała. Stąd moje pytanie - czy ta myszka potrzebuje jakichś specjalnych sterowników? Czy po prostu jest z nią od początku coś nie tak i zwrócić ją na gwarancję?

• FxJ zmienił(a) tytuł na Skok napięcia w porcie koncentratora - SteelSeries Rival 600
Opublikowano

Zwróciłam myszkę po opisaniu problemu, mają mi odesłać pieniądze. Teraz tylko czekam. Właśnie oglądałam wszystko, ale niby nic nie widać. Nie chciałam jej w żaden sposób no za bardzo dotykać, bo jednak objęło mi to zwrot (pisałam do supportu i się udało 6 dni po terminie, także chyba fart) a kupiłam ją po głupiej cenie i szkoda było mi zwracać, ale mus to mus.