soregaorenonindouda Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Witam. Potrzebuję myszki do 100zł. Głównie będę nią grał w gry. Chciałbym żeby myszka była wytrzymała, nie była specjalnie profilowana czy udziwniana i w miarę możliwości miała parę bocznych przycisków. Zastanawiałem się nad myszką Logitech g102. Cytuj
FxJ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A jak by tak nie marką ale z lepszymi sensorami: Hyperbook G51 GAMING MOUSE - oprogramowanie do pobrania ze strony Dream Machines DM2 Comfy Cytuj
fridayfunfunfun Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jeśli bez udziwnień to Hiro Spider+, 100hz pooling rate, DPI do ustawienia (do 5000). Co mi się w niej podoba to jest dość lekka w porównaniu do innych jakie miałem. Co prawda po ścianach nie rzucałem, ale kilka miesięcy działa przy graniu kilka godzin dziennie już. Cytuj
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 DM2 Comfy, zbiera naprawde dobre opinie, warta uwagi ? Cytuj
tonuers Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2021 Logitech jak dla mnie - wszystko co innego nigdy mi nie pasowało. Cytuj
Weles Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 17 godzin temu, tonuers napisał: Logitech jak dla mnie - wszystko co innego nigdy mi nie pasowało. Myślę, że od sierpnia już coś wybrał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi