Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

od kilku dni szukam odpowiedzi w internetach na temat tego, jakie podzespoły stosuje x-kom w swoich komputerach. Może znajdzie się ktoś na forum znający temat, kto zamawiał ostatnio jeden z ich komputerów? 

Nie chcę tworzyć wojny i dyskusji na temat przewagi komputera składanego samemu nad gotowcem. Wiem, jak to wygląda. Mój zakup jest podyktowany braniem sprzętu na firmę - takie wytyczne, dofinansowanie itp. Poza pracą w programach CADowskich, w czasie wolnym w ruch pójdzie Wiedźmin i pewnie nowe gierki (nigdy nie grałem w Assasin, więc to pewnie on), liczę też, że premiera GTA VI będzie niebawem.

Zakupiony przeze mnie zostanie prawdopodobnie ten G4M3R 500 i7-9700K/16GB/240+1TB/W10PX/RTX2070

Fajnie jeśli znajdzie się dobra dusza, która wiedziałaby: 

Jaki jest zasilacz?

Model / producent RAM?

Model / producent płyty głównej?

Model / producent karty graficznej?

To co dostałem w internecie od innych użytkowników, to link do recenzji

Wg. mnie, gdyby stosowali cały czas te same części, byłoby dobrze, macie o tym jakieś zdanie? 

Dodam, że czekam też na odpowiedź x-kom, ale coś nie mogę doprosić się szczegółów tego koma.  

• FxJ zmienił(a) tytuł na X-KOM G4M3R 500 (gamer) - jakie ma podzespoły?