MrTime Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Witam, wczoraj zaktualizowałem system w celu pobrania xbox live i dzisiaj zauważyłem że była to większa aktualizacja. Tak jak po formacie zrobił mi się folder windows.old, w nim znajdowały się jedynie foldery i pliki windowsa i ich usług nic mojego. Chcąc usunąć cały folder bo zajmuje dużo miejsca a mam dysk ssd 128gb nie jest to możliwe. Nie mam uprawnień od Trustedinstaller... Pomyślałem że skoro jest jakaś blokada to te pliki są potrzebne? Ale z drugiej strony po co, skoro jest nowy folder windows a te już raczej nie są używane. Ryzykować i usuwać ten folder metodami z google? Cytuj
FxJ Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2019 Wejdź w oczyszczanie dysku C i zaznacz też pliki systemowe, tam będziesz miał opcje wykasowania tego folderu i innych backupów aktualizacji systemowych. 1 Cytuj
MrTime Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 Dzięki, działa. Będę pamiętał na przyszłość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi