Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, jest taka sprawa, że potrzebuję znaleźć najlepszy telewizor za kwotę mniej więcej 4 tysięcy złotych. 

W domu mało oglądam telewizji, bo głównie korzystam z Netflix, albo jakichś innych mniej lub bardziej znanych stron z filmami, mam konsolę (jeszcze stary model Xbox One, ale pewnie w przyszłym roku uda się zmienić na nową Scarlett). 

Internet mam kablem na RJ-45. 

I na podstawię tego szukałem jakichś TV, Samsung (bo w sumie teraz mam Samsung) i tu wiem, że mają dobry serwis (jak był problem z matrycą to serwis przyjechał do mnie do domu, nie musiałem wysyłać). 

Myślicie, że taki QLED Samsung QE55Q60RA będzie dobry teraz? No aby tak starczył na kilka lat. 

Opublikowano

literka A nic nie wnosi, to ten sam model, z tym, że ten z "A" może być przeznaczony do sprzedaży tylko w x-kom ? 

Zwróciłbym bardziej uwagę, że QLED to nie OLED (a może się tak wydawać. Jeśli chcesz dobry obraz, doskładaj na jakiś dobry OLED (no kwota 4500-5500 mniej więcej), lub jeśli nie zależy Tobie, aż tak na OLEDzie lub chcesz zaoszczędzić kasy, to bierz tego, co zaproponował FXJ ( UE55NU8002 ) dobry telewizor 120 Hz, ma też niski in/out put lag, więc dobry do grania).