brrokul Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam, zakupiłem niespełna rok temu laptopa z wgrany już systemem Windows 10 Home. Czy jest możliwość zainstalowania czystej wersji systemu? Wiem o opcji przywracania do ustawień fabrycznych, lecz wtedy nie wróci do czystego Windowsa lecz do tego z zainstalowanymi już jakimiś aplikacjami startowymi. Jeżeli to coś zmienia to chcę zainstalować system na dysku SSD, tak jak było od nowości. Cytuj
FxJ Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Cytat Czy jest możliwość zainstalowania czystej wersji systemu? Tak. Pobierz najnowsza wersje na pendrivie (przez rufusa) i zainstaluj w trybie UEFI. Cytuj
brrokul Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wielkie dzięki! Mam jeszcze jedno pytanko, czy podczas instalacji Windowsa będzie mi potrzebny klucz, czy komputer automatycznie wykryje? Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wykryje, klucz masz zaszyty w płycie głównej (UEFI). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi