Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] do 3000 zł

[2] z systemem windows 10

[3] 14'-15'

[4] trudno powiedzieć, dobrze by było żeby nie był ciężki wiec może do 2kg; czas pracy najlepszy jaki można uzyskać w tym przedziale cenowym

[5] internet i praca biurowa, dużo muzyki i filmów(netflix/youtube) okazyjna praca z oprogramowaniem sony vegas pro

[6] najmniej 2 lata, będzie to mój jedyny komputer więc dobrze żeby był uniwersalny

[7] brak wymagań względem gier, bo nie do tego będzie służył ?

[8] przynajmniej 2 wejścia USB/ połączenie bluetooth/ byłoby dobrze gdyby miał podświetlaną klawiaturę

[9] Tylko nowy 

Edytowane przez natuleczka
Opublikowano (edytowane)

Nie zależy mi mocno na ultrabooku ale  domyślam się w takim razie, że jednak moje wymagania opisują ten typ sprzętu ?

Z tego co sobie wygooglowałam widzę, że HP EliteBook 840 G5 kosztuje u nas od 5 tyś i wyżej więc odpada, a używanego  sprzętu nie chcę, co zostało zaznaczone w ankiecie ?

Edytowane przez natuleczka
Opublikowano
Cytat

i wyżej więc odpada, a używanego  sprzętu nie chcę

To są laptopy przepakowane ze zwrotów ale z pełną gwarancja 3 letnią (liczona od daty produkcji).

Ale używanego Macbooka z 2015 r. bez gwarancji ludzie kupują.

Acer Aspire 5 i5-8265U/8GB/512/Win10 MX250

Acer Aspire 7 i5-8300H/8GB/256SSD/Win10 FHD IPS

Jeszcze z opcją cashbacku ze zwrotem na konto (voucher)

https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15-Core-i5-8265U-GeForce-MX250-16-GB-RAM-Laptop-Review.418567.0.html

HP Pavilion 15 i5-8265/8GB/256/Win10 MX150 Burgundy - 8GB RAM

HP Pavilion 15 i5-8265U/16GB/256/Win10 MX150 IPS Gold - 16GB RAM

Opublikowano
Cytat

Podświetlana od spodu QWERTY UK

Jedyny minus to inny układ klawiatury ale można ją wymienić, za jakieś 100-150zł na Polską a tą sprzedać na Ebay.

Ale to głównie programiści zwracają uwagę na układ i przestawione lekko znaki.