Haksu Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Cześć! Potrzebuję pamięci RAM do płyty MSI B450-A Pro oraz procesora AMD Ryzen 5 1600 aktualnie posiadam Patriot Viper 4 2 × 4 GB i je wymieniam z powodu problemów, więc chciałbym coś w podobnej cenie i niepolecania tej pamięci, ponieważ nie tylko ja takie problemy z tą pamięcią mam. Zastanawiałem się nad Corsair Vengeance LPX ale naczytałem się, że nie są najlepsze niektórym dobrze działa, niektórym źle więc myślę nad Team Group Delta. Z wyczytanych opinii ludziom dobrze działa na Ryzenach w tym komuś na Gigabyte B450 AORUS ELITE. Może mógłby ktoś doradzić? Cytuj
FxJ Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wsadziłeś w odpowiednie sloty? Patriot Viper 4 DDR4 16GB (2x8) 3200MHz CL16 (PV416G320C6K) - x-kom / morele Możesz dołożyć coś? Cytuj
Haksu Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 @FxJ Oczywiście, że wsadziłem w odpowiednie sloty, tak jak jest w instrukcji płyty głównej drugi i czwarty slot, działają w dual channel. A co do twojej propozycji napisałem jasno, że tych pamięci nie chcę, jutro kupuje 2 × 8 GB 3200 MHz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi