xemiliaxx Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 1. Kobieta, 19 2. Windows 10 3. Nie wiem jak te rozmiary matrycy prezentują się w rzeczywistości, ale chciałabym taki normalny (?), żeby po prostu ekran nie był malutki ani jakiś wielki + nieciężki 4. chociaż kompletnie się na tym nie znam to z tego, co czytałam lepiej wybrać SSD 5A. myślę, że do 3500 zł, może trochę przekraczać cenę, ale nie za dużo, bo jeszcze będę chciała kupić myszkę bezprzewodową i torbę (zastanawiam się jeszcze nad podstawką chłodzącą, warto?) I odrazu się zapytam, czy zalecane jest dokupić coś jeszcze? 5B. Do użytku codziennego, to będzie jedyny laptop 5C. W sierpniu planuje zakup, ale zaczynam się już rozglądać, żeby to był przemyślany zakup i nie byle co, żeby trochę posłużył 6. Ważna jest dla mnie długość pracy na akumulatorze, ale żeby wydajność grafiki była też okej. 7. Nie wiem o co chodzi z tą rozdzielczością matrycy ??♀️ a powłoka to matowa, czytałam, żeby nie brać błyszczącej 8. Głównie w domu (głównie pewnie łóżko, ale też i biurko) też na uczelnie będzie mi potrzebny, tylko w Polsce 9. Sims 3,4, Minecraft, SimCity to w sumie od klasy 0 do średnich wymagań 10. Programy to tylko te biurowe np. Word, PowerPoint itd. 11. Napęd CD 12. Nie chciałabym laptopa marki HP, Lenovo, czytałam, żeby raczej unikać, chyba, że ktoś ma i poleca to wezmę pod uwagę Cytuj
FxJ Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Cytat ale chciałabym taki normalny Taki by mieściła się klawiatura numeryczna? Cytat zastanawiam się jeszcze nad podstawką chłodzącą, warto? W taką do łóżka zawsze warto. Cytat W sierpniu planuje zakup To zacznij w lipcu przed sezonem szkolnym Cytat 11. Napęd CD Lite-On eBAU108 Slim USB - lepiej kupić na USB w laptopach już rezygnują z montowania. Cytat Nie chciałabym laptopa marki HP, Lenovo, czytałam, żeby raczej unikać, Liczy się seria, dany model najbardziej. Są i dobre serie od Lenovo oraz HP. Pavilion 15 Late-2018 z 16GB RAM i załatwić sobie rabat. Alternatywa: Acer Aspire 5 i5-8265U/8GB/512/Win10 MX250 Acer Swift 3 i5-8250U/8GB/256/Win10 MX150 FHD IPS Dell Inspiron 5584 i5-8265U/8GB/256/Win10 FHD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi