Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] Mężczyzna, 24 lata, kupowany będzie na firmę

[2] Nie zależy mi by był system

[3] Tylko i wyłącznie 15"

[4] Zależy mi by był i SSD i HDD

[5a] Maksymalnie do 6 tys zł,  laptop będzie brany na firmę, chcę by był nowy. 

[5b] Fajnie jakby pociągnął co najmniej 3-4 lata. Aktualnie od 6 lat korzystam z lenovo y510p, lecz czas na zmiany. 

[5c] Myślę że max w przeciągu 2 msc.

[6] Najbardziej zależy mi na wydajności

[7] Nie będzie podłączania do monitorów, nie znam się na rodzajach matryc, najważniejsze by przyjemnie się z niego korzystało

[8] Biurko i łóżko/kanapa, tylko Polska.

[9] Największe wymagania, ale nie zależy mi na ultra. Mid-high styknie, mam ps 4 pro jeszcze, plus pewnie kupie ps 5 jak wyjdzie.

[10] Nic konkretnego

[11] Wifi z 5ghz

[12] Nie mam żadnych uprzedzeń, do tej pory pracowałem na Lenovo Y510p i nie narzekam, pomimo tego że wydajnościowo nie daje rady

[13] Na oku mam 3 modele

Nowy Asus TUF Gaming, tutaj myślę że największą zagadką jest procesor, bo cena atrakcyjna, plus 500 gb ssd i 2 tb hdd

ASUS TUF Gaming FX505DU R7-3750H/16GB/512+2TB/GTX 1660Ti (FX505DU-AL070)

MSI GL63 

MSI GL63 i7-8750H/32GB/480+1TB/Win10X GTX1660Ti (GL63 8SD-647XPL)

Asus ROG Strix, wyskoczyło mi niedawno, 9 generacja intela, ładnie wygląda, ale ta klawiatura numeryczna w touchpadzie...

ASUS ROG Strix G531GU i7-9750H/16GB/512 (G531GU-AL001)

[14] Głównie rozglądam się za laptopami z 1660ti, bo po testach zapowiada się że będzie okay. Słyszałem że w lapkach rtx mają problemy z chłodzeniem. Rozpatrywałem też hyperbooka, ale na necie trafiłem na niepochlebne opinie... Za każde słowa porady z góry dziękuje, od paru lat nie sledze nowinek i nie do końca ogarniam się co jest dobre a co nie ?

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
Cytat

Myślę że max w przeciągu 2 msc.

Mamy teraz majówkę, nowe laptopy dopiero pokazują sie w sklepach, właściwie to większość jako przedsprzedaż jeszcze.

Podbij temat za 2 tygodnie.

Cytat

Rozpatrywałem też hyperbooka, ale na necie trafiłem na niepochlebne opinie...

1. Napisz jakiego kadłubka Clevo dotyczyła opinia (ewentualnie TongFang ale tych jest jeszcze mniej).

2. Daj link

Trzeba poczekać na testy.