Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie. Piszę do Was z prośbą o pomoc ponieważ kompletnie się na tym nie znam.

Chciałbym złożyć komputer za +/- 6000 zł.( Komputer chciałbym zamówić jak najszybciej-posiadam pełną kwotę )

Komputer służył by do grania. ( Posiadam sporych wymiarów telewizor PANASONIC TX-32FS400E podaje tą informację ponieważ może być istotna )

Chciałbym by w zestawie znalazł się od razu system Windows 10 dlatego cena zestawu może wykraczać poza budżet. 

W danym sklepie musi być możliwość złożenia komputera.

Mogę dołożyć do zestawu jeśli będzie miało to sens.

Będę bardzo wdzięczny każdemu za pomoc. 

Pozdrawiam ! 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Jeśli jest na youtube jakiś poradnik jak podkręcić procesor to oczywiście że to zrobię, ale myślę że nie będzie to dla mnie jakieś nie zbędne. Serdecznie dziękuję za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie na x komie jest opcja montażu z ich strony ?

Opublikowano

Miałbym jeszcze z 2 pytanka, poleciłbyś jakąś klawiature do 400 zł ważne by miała tą gąbke na położenie dłoni i jakieś słuchawki do 300/400max fajnie jak by były bez przewodowe. Zależy mi na tym żeby troszkę posłużyły.