Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] laptop ma być głównie do programowania (bazy danych, wirtualne maszyny ) oraz sporadycznie do gier, laptopa chcę kupić na raty
[2] Może być bez systemu
[3] 15,6
[4] Zależy mi na minimum 256 gb SSD PCIe, ale przy takiej wielkosci chcialbym również hdd, bądź 512 gb ssd i już może być bez hdd
[5a] maksymalnie 5500 zł, laptop nowy 
[5b] jedyny / główny laptop 
[5c] jak najszybciej
[6] Zastanawiałem się nad konfiguracją z i7 8750h, mocny procek i karta nvidia gtx 1060, nie potrzebuje mocniejszej grafiki, bede gral sporadycznie, zależy mi również na 16 gb ram. 
[7] Rozdzielczość FHD,  opcjonalnie 144hz, ale to nie jest wymóg, matowa
[8] Dom, praca itp.
[9] Nowe tytuły wysokie wymagania, oraz cs go
[10] Chciałbym, zeby waga była max 2.4 kg
[11]  
[12] Dotychczas lenovo y510p z i5
[13] Myślałem o lenovo legion y530 właśnie w powyższym zestawieniu

Macie jakieś propozycje z góry dzięki ? 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

Właśnie problem jest taki, że nagle wszystkie promocje się pokończyły i zastanawiam się czy brać coś tańszego czy chwilę odczekać, bo nie mam aż tak strasznego parcia.

Te Hyperbooki wyglądają naprawdę fajnie, tylko nigdzie za bardzo nie widzę recenzji względem tych laptopów.

Edytowane przez FxJ