FxJ Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 NEO Tools 06-115 Końcówki wkrętakowe z uchwytem 73 szt. Zestaw 30 końcówek wkrętakowych oraz 31 końcówek wkrętakowych precyzyjnych wykonanych z wysokiej jakości stali chromowo-wanadowej, zapewniającej długą żywotność narzędzi. Ergonomiczne rękojeści pokryte antypoślizgowym materiałem zapewniają wysoki komfort użytkowania. Zastosowany mechanizm grzechotki w uchwycie pozwala oszczędzić czas podczas pracy. Dodatkowo w komplecie znajdują się trzy przedłużki elastyczna i dwie twarde, które skutecznie ułatwią prace. NEO spełnia oczekiwania profesjonalistów. NEO Tools 06-111 Końcówki wkrętakowe precyzyjne z uchwytem 53 szt. Zawiera 48 końcówek do popularnych modeli smartfonów w tym mikro nasadki oraz mikro klucze płaskie. Uzupełnieniem zestawu są usprawniające prace dwie przedłużki sztywna i elastyczna. Dwukomponentowy uchwyt wkrętakowy z obrotową końcówką skutecznie ułatwi pracę. Całość zamknięta w kopaktowe pudełko z przeźroczystą klapką. Xiaomi Wiha Zawiera 24 precyzyjnych końcówek i antypoślizgowy wkrętak. Bity zostały wykonane z niezwykle trwałej i solidnej stali 60HRC z dodatkowym zabezpieczeniem antykorozyjnym. iFixit - Flagship Toolkits iFixit Mako Precision Bit Set (EU145299) - zestaw 64 bit, śrubokręt magnetyczny iFixit Pro Tech Toolkit (EU145307-4) Cytuj
DasNiko Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Od siebie mogę polecić taki zestaw: https://www.aliexpress.com/item/32620399566.html Używam od 2013 - nigdy mnie nie zawiódł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi