Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] Mężczyzna 22lat 
[2] z win 10 (chyba że macie inne propozycje bo pamiętam że 10 miała jakieś problemy)
[3] 15,4"-17,3"
[4] SSD
[5] 3500 max. Tylko nowy
[5 b] Przynajmniej z 2 lata? ale to wiadomo chciałbym jak najdłużej 
[5 c] maj-czerwiec
[6] Żeby był wytrzymały, dużo podróżuję więc nie chciałabym żeby szybko się nie zajechał zależy mi na wydajności bateria może trzymać 2h+ z podładowaniem  nie będzie problemu
[7] co do matrycy to matowa 
[8] Będzie używany w domu/pociągu/busie
[9] w gry na których mi najbardziej zależy to: Smite,LoL i może Pubg dobrze gdyby laptop pociągnął przynajmniej te dwie pierwsze na maksymalnych ustawieniach
[10] Gimp,Photoshop i Action
[11] wymagania specjalne przynajmniej żeby miał z 2x USB 3.0. jakiś HDM w sumie takie podstawowe wejścia 
[12] brak
[13] myślałem nad tymi dwoma 
MSI GV62 (GV627RE1891XPL)
LENOVO LEGION Y530-15 15,6"/I5/8GB/1TB/NOOS (81FV00HWPB8GB)
[14] Na plus bedzie prosty design, dobre głosniki i podswietlana klawiatura

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
Cytat

pamiętam że 10 miała jakieś problemy

Najlepiej wgrać nowy czysty system z najnowszej kompilacji i do tego nowe sterowniki - wtedy nie ma problemów.

Cytat

myślałem nad tymi dwoma

Ale oba są bez systemu!

HP OMEN 15 i5 8300H GTX1050Ti 8GB SSD+HDD za 3499zł nowy (kupowany u operatora telefonicznego) to tak na teraz w tej kwocie.

Cytat

[5 c] maj-czerwiec

Zapraszamy za kilka miesięcy, wtedy to już wyjdą pewnie z GTX 1660 Ti (MaxQ).