redbull Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Cześć, Uzyskałem pomoc z waszej strony przy zakupie laptopa, z którego jak na razie jestem bardzo zadowolony, aczkolwiek z racji że używam go siedząc na łóżku jak gram, to naturalnie łapie on temperaturę, po uruchomieniu cooler boostera, temperatura praktycznie się normuje, ale z racji że działa on dość głośno, to wolałbym dołożyć do tego podkładkę i może wtedy nie musiałbym uruchamiać CB. Stąd też prośba w znalezieniu podkładki do laptopa z linku poniżej, tak w granicach 150-200zł. Nie wiem czy powinna to być podkładka chłodząca, czy raczej jest to nie opłacalne, dlatego zdaje się na waszą wiedzę. MSI GP63 Leopard 8RE-405XPL Edytowane 20 Marca 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 Są różne opcje, zależy jaki masz pomysł, jeśli chcesz grać w łóżku to jakiś stolik z wentylatorem zawsze na plus. Stolik do Laptopa z Wentylatorem approx APPNBC05W - link Przenośny, regulowany składany stolik na laptopa MAPUX Stół do laptopa z regulacją wysokości Stolik pod laptopa imitacja drewna Stolik pod laptopa, tablet, laptop, śniadaniowy B1 4World Stolik pod laptop HIPS Czarny - regulacja STOLIK POD LAPTOPA USB- CHŁODZENIE, REG.WYS, LEKKI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi