aeroxx9 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Witam serdecznie. Poszukuje pakietu office na Windows 10. Pakiet office będzie służył do przerabiania cenników w excellu, będzie potrzebny word i jakiś program do otwierania plików w pdfie. Chodzi o to że aktualnie mam duży problem z otwieraniem cenników od kilkunastu firm a te ich ceny muszę pobrać z maila, zapisać na laptopie, przerobić i wysyłać do klientów. Nie chcę niczego skomplikowanego bo nie jestem za kumaty więc nie chcę sobie po prostu utrudniać drogi tylko optymalnie pracować a nie, nie potrzebnie zastanawiać. Pakiet będzie potrzebny na jednego laptopa lub na laptopa plus jeden komputer stacjonarny. Najlepiej dożywotnio lub chociaż na rok / parę lat. Zazwyczaj gdy pobieram jakiś cennik w excellu od jakiejś firmy to ten cennik jest porozciągany lub wystepuje inny problem z zapisaniem pliku, przerobieniem itd. Zastanawiam się nad pakietem Office 2010 lub 2013. Pozdrawiam Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Cytat jakiś program do otwierania plików w pdfie Adobe Acrobat Reader DC - darmowy do otwierania ale do edycji już jest osobny. Office Home and Student 2019 (79G-05018) - 559 zł ale jeszcze zapytaj o rabat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi