GerloWWA Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, na początku chciałbym się przywitać, gdyż jestem tutaj nowy ? Mam problem, ponieważ do mojego Ryzena 5 2600 wybrałem Aorusa B450 Elite oraz obudowę Regnum RG4T RGB. Patrząc na obudowę z przodu ma ona wejście na USB 3.0 x2 oraz na czytnik kart pamięci, jednak mam co do tego obawy, ponieważ na stronie producenta znalazłem taką informację Cytat 1 x USB 3.1 Gen 1 header 2 x złącza USB 2.0/1.1 Proszę wyjaśnijcie mi jak to ma się do siebie gdyż jestem w tym zielony. I jeszcze jedno zapytanie bo nie wiem czy dobrze to rozumiem Cytat 3 x złącza pinowe wentylatorów Wentylatory, które są w zestawie z obudową (czyt. 1 tył i 2 przód) mogę bezproblemowo do niej podłączyć? Potrzebuję jeszcze pamięci RAM 2x8GB kompatybilnych z tą płytą najlepiej z taktowaniem 2933MHz. P.S. Jeśli zły dział proszę o przeniesienie. Pozdrawiam. Edytowane 19 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Cytat Potrzebuję jeszcze pamięci RAM 2x8GB kompatybilnych z tą płytą najlepiej z taktowaniem 2933MHz. G.Skill Ripjaws V najlepiej kup bo są sprawdzone ? Cytat Wentylatory, które są w zestawie z obudową (czyt. 1 tył i 2 przód) mogę bezproblemowo do niej podłączyć? Nie bo to wentylatory RGB i trzeba je podłączyć do kontrolera. https://www.silentiumpc.com/pl/product/regnum-rg4t-rgb/ - pobierz sobie instrukcje Edytowane 19 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi