Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dawno SSD nie aktualizowałem ?

Przemyśl czy chcesz HDD mieć w komputerze ja wszystkie wywaliłem już rok temu a moja jednostka teraz może kosztuje 1/3 twojej.

• FxJ zmienił(a) tytuł na Ocena zestaw 13000 (i9-9900K + 2080Ti)
Opublikowano (edytowane)

No w sumie tego HDD to tak o tam wrzucilem, chyba nie jest jakos bardzo potrzebny. Najwieksze watpliwosci mam co do chlodzenia wodnego, niby i9 mocno grzeje sekcje zasilania a w mojej konfiguracji nic nie bedzie na nia dmuchac. Do tego czy ten rtx od gainwarda jest spoko, czy moze warto rozejrzec sie za jakims innym

Edytowane przez ra1ndrop
Opublikowano
Cytat

nic nie bedzie na nia dmuchac

Zawsze możesz użyć jakiegoś wentylatora dodatkowego

asusP5N32SLIPre_d7.jpg

fan.jpg

Cytat

to co bym musiał podciągnąć w całym zestawie?

Inną płytę główną pod socket 2066 - to procesory nastawione na SLI z 2-3 kart graficznych.

Opublikowano

oki dzieki za wszystkie informacje, z tym prockiem zostane wtedy przy i9, jako pracownik mam dostep do niego w cenie okolo 900 zl, ale akurat jest out of stock, wiec po prostu poczekam az sie pojawi