Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy myślicie, że opłaca się kupić Samsung Galaxy s10+ zaraz po premierze? Od 5 lat mam Lg G4 i już mam go dość bo telefon dosłownie się rozpada, mam ochotę na coś nowego a już od dawna podobają mi się samsungi z serii Galaxy, podobno koszt telefonu zaraz po premierze to 4300 zł, troche dużo ale liczę że samsung dorzuci dwie promocje, pierwsza to 400 zł + wycena za oddanie obecnego smartfona, ale najbardziej liczę że tak jak do Note 9 dorzucą telewizor bo chce go sprzedać koledze dzięki czemu sam telefon nie wyjdzie mi tak drogo. Co sądzicie?

Opublikowano
Cytat

najbardziej liczę że tak jak do Note 9 dorzucą telewizor

Daj znać zobaczymy czy takowa będzie mieć miejsce i jaki ewentualnie będą 

Ja bym się nie pchał przy takich pieniądzach w smartfona (dobrego ultrabooka można za tyle już mieć), ewentualnie polował na wyprzedaże Galaxy Note 9.

• 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesteś w stanie co nieco więcej detali podrzucić? Zastanawiam się nad Samsungiem Galaxy s10, jako, że po mału kończy mi się umowa z Play i na pierwszy rzut oka ten telefon wydaje się dla mnie idealny.