kredzion Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Witam. Posiadam laptop Acer Aspire 7 i mam okazję dostać od ciotki monitor Lenovo ThinkVision T2254. W związku z tym moje pytanie jest takie: Czy warto go podłączać do laptopa? Czy monitor ten ma lepszą matrycę niż moja w laptopie? Lepsze kolory itp? Edytowane 4 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Cytat Typ panelu: TN matowy Przekątna: 22" (588,88 mm) Rozdzielczość: 1680 × 1050 Niestety nie będzie mieć lepszych kolorów. Podłącz po HDMI sam się przekonasz. 1 Cytuj
kredzion Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Czyli jakość powinna być porównywalna? Chyba rzeczywiście spróbuję go jutro podłączyć. Cytuj
FxJ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Ty masz IPS a tu jest TN, więc na laptopie będziesz miał lepsze kolory a na TN patrząc z boku już będą przekłamane. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi