danielxicarus Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Acer Aspire F5-573G-79YN (NX.GD4EP.016) Potrzebuje więcej pamięci ram mam 4GB i przydaloby się więcej co możecie mi polecić do mojego laptopa tak około 2 stówek najlepiej ? Edytowane 4 Lutego 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Cytat DDR4, 2400MHz, Non-ECC, CL17, X8, 1.2V, Unbuffered, SODIMM, 260-pin O takich parametrach szukaj Od Kingstona dedykowane są te (dla F5-573/G/T): Kingston 4GB (KCP424SS6/4) - morele / komputronik Kingston 8GB (KCP424SS8/8) - morele / komputronik https://www.userbenchmark.com - daj jeszcze link ze skanu. Cytuj
danielxicarus Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) https://www.userbenchmark.com/UserRun/14397779 Tak się sprawa przedstawia . słuchajcie cala sprawa rozwodzi się o to aby rozwiązać ten problem : Hej pisze do was z ogromną prośbą o opinię i pomoc ponieważ mam zagwostke która nie daje mi spokoju a b słabo się znam na laptopach itp. Sprawa wygląda nastepujaco posiadam laptopa Acer Aspire f5 573g 79yn noi zakupiłem fife 19 nie sądziłem że ma tak wysokie wymagania sprzętowe ( myślę sobie laptop nie jest jakiś najtańszy a i nie najstarszy uciagnie fife .... MYLIŁEM SIĘ ^^) . Grę zainstalowałem odpaliłem i zaczęły się problemy ciężko jest grać płynnie gra się zwiesza występują częste przycinki ( dramat ) Wpadłem na pomysł że dokupie 4gb ramu co da mi 8 gb i uciagnie chociaż na najnizszych detalach ? ( mam rację?) Karta graficzna ge Force 940mx. Moje pytanie brzmi czy się opłaca mi coś kombinować z tym laptopem żeby zagrać w ten tytuł czy się przeliczyłem? Edytowane 4 Lutego 2019 przez danielxicarus Cytuj
FxJ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Ja widzę że masz problem ze sterownikami i nawet dedykowana się nie odpaliła w benchmarku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi