Nefi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, Szukam routera do internetu radiowego, do max 200zł. Aktualnie korzystam z Pentagram P 6342. Zależy mi na stabilności połączenia i pingu, ping jest tutaj najważniejszy ponieważ lubię od czasu do czasu zagrać online. Aktualna prędkość mojego internetu to 8 Mbps Jakie macie propozycję dla mnie>? Z góry dziękuję za poświęcony mi czas. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Edytowane 8 Stycznia 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cytat ping jest tutaj najważniejszy Zmień dostawcę internetu, może masz już opcje podłączenia się przewodowo ? ? 1 Cytuj
Nefi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie mam innej możliwości, mieszkam na wsi. Internet mam kablem podłączony do laptopa. Cytuj
FxJ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Wątpię żeby tutaj nowy router coś poprawił. Zawsze możesz się bezpośrednio wpiąć do modemu od radiówki, tak będziesz miał najniższy PING. 1 Cytuj
Nefi Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Sprawdziłem programem stan internetu, ktoś mi powie czy jest dobrze czy źle? Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Nefi Cytuj
FxJ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 http://www.speedtest.net/pl - to stosuj, w tamtym tylko ci pokaże stratę pakietów a na radiówce będą straty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi