ks11 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, zostałem poproszony o możliwość złożenia komputera. Korzystać z kompa miałaby starsza osoba, której wystarczyłby on do internetu/mało wymagających gier. Budżet jest niewielki, bo 250 zł, jednak niezależny ode mnie. Fajnie, jakby udało się wyciągnąć maksimum za tę kwotę. Pomożecie? To nie jest żadne prowo, ani nic takiego, chcę zrobić dobry uczynek ? Posiadam jakieś części na stanie, od mojego wiekowego komputera, a mianowicie : Karta graficzna ZOTAC GeForce 220 GT Synergy Edition 512MB Zasilacz FEEL 350WATX - tak, wiem co to za zasilacz i gdzie powinien wylądować ? ASUS P5LD2-X/1333 - płyta główna Procesor Intel Core 2 Duo, ale niestety nie wiem jaki dokładnie model, sciągnę coolera to dam znać pamięci 2x 1GB PC2-5300 DIMM Obudowę też jakąś znajdę u siebie. Czy da radę coś wykorzystać powyższe podzespoły? Macie jakieś pomysły ? Dzięki z góry za pomoc. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 https://goo.gl/NqsWzN - tu trzeba coś kupić od razu lub wylicytować jakiś komputer biurowy poleasingowy, kupowanie pojedynczych części niema sensu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi