Natalia Kozioł Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jaki laptop dotykowy byłby najlepszy? Zależy mi aby się nie zawieszał i żeby długo bateria trzymała i żeby się szybko nie nagrzewał Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 A co dla ciebie oznacza najlepszy? Najlepsza wydajność, najlepsza matryca, najlepsza jakość wykonania? To ma być nowy czy używany laptop? Wiesz mniej więcej jakiej ma być wielkości (rozmiar ekranu w calach)? Cytuj
Natalia Kozioł Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 14 cali, nowy myślę o takim który by się sprawdził dla ucznia Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cytat który by się sprawdził dla ucznia Czyli ma być noszony do szkoły? Ile ma lat? Miał już laptopa z matrycą dotykową? No i czy będzie grał jakieś gry komputerowe 3D? Acer Spin 5 i5-8265U/8GB/256PCIe/Win10 FHD Lenovo YOGA 530-14 Ryzen 7/8GB/256/Win10 Acer Swift 5 i5-8265U/8GB/256PCIe/Win10 Cytuj
FxJ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2019 @Natalia Kozioł mogła byś zacząć od ankiety, chyba szukasz na raty jak dobrze rozumiem (czyli najlepiej 0%). Nie podałaś jednak czy w ogóle grafika dedykowana jest potrzebna (gry i programy). Czy to może nie będzie główny laptopa a jedynie dodatkowy mobilny? Wystarczy ci 8GB RAM (wlutowany) czy chcesz mieć opcje rozbudowy do 16GB? "Moje Euro - dedykowane Kupony Promocyjne" - czasem warto sprawdzić w Euro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi