Kroki Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Witam. Mam problem chodzi o to że szukam odpowiedniej podkładki pod tego laptopa juz nawet pisałem do msi bo widziałem ze dodawali w gratisie specjalnie pod niego takie czy nie maja jeszcze takich w sprzedaży ale niestety nie . Chodzi o jego wymiary bo wysokość 31 mm (58 mm) a szerokość 428 mm i ciężko znaleźć mi coś dopasowanego . Może ktoś z forumowiczów ma ktoś w swoim posiadaniu takiej podkładki i podzieli się swoja opinią . Ja najbliżej upolowałem HyperX Wrist Rest (HX-WR) ale boje się że będzie za niska. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 Memory Foam Black (9178201) - ja mam tą osobiście, ale wysokość też podobna ok 23mm. Będziesz musiał jaką gumę dociąć dodatkowo pod spód żeby mieć taką samą wysokość ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi