maniaczka_remontow Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć wszystkim! Jestem na etapie kupna telewizora, chciałabym się jeszcze załapać na ewentualne poświąteczne wyprzedaże i bardzo liczę na Waszą pomoc, bo sama niestety w tematyce specyfikacji telewizorów jestem zielona.. Moje wymagania: - Smart TV (możliwość oglądania filmów przez strony typu cda, zalukaj itp) - dostęp do aplikacji (szczególnie YouTube i Netflix) - dobry dźwięk - wyrazisty obraz (tak, wiem.. same ogólniki) - Wi-Fi - możliwość powieszenia na ścianie - max. 2 600 zł Telewizor będzie oglądany z odległości 3,5-4m dlatego celuję w 50 cali. Mój typ: SONY LED KDL-50WF660BAEP Dajcie znać którym modelom według Was warto się przyjrzeć i czy ten wybrany przeze mnie to dobra opcja ? Z góry dzięki!! Edytowane 30 Grudnia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Cytat dobry dźwięk Podpinasz przez S/PDIF (TOSLINK) do wierzy lub soundbara ? UE50NU7472 - 2299zł ale lepsza była by seria "NU800". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi