POMSiK Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 Hej, ostatnio kupowałem kompa dostałem super oferte na waszym forum i byłto ten zestaw: Myślę, że wina leży tutaj po stronie karty siecowej/jakiejs mojej błednej konfiguracji. Otóż łącze sie z internetem od UPC przez WIFI i ta karta co w zestawie. Wszystko spoko internet stabilny w przegladarce a gdy wchodzę w jakąkolwiek gre CSGO/ Rocket league odrazu dostaje wysoki ping i packet loss.... Pingowałem juz w cmd wszystko i wtedy nie ma packet loss.. Jakies pomysly? Wina leży napewno po stronie komputeraz bo na innych i na poprzednim tez interent działał super :C Cytuj
POMSiK Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Dobra problem rozwiązany, poprostu pasmo 2.4 było za słabe do gier przełączyłem sie na 5.0... Jak moge zwiekszyc zasieg WIFI w domu? Aktualnie mam tylko jeden router Horizon od UPC i brak mozliwosci podlaczenia domputera kablem do niego bo to inne piętro :C Edytowane 28 Grudnia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cytat Otóż łącze sie z internetem od UPC przez WIFI 2,4GHz czy 5HHz? Cytat Wina leży napewno po stronie komputeraz Co najwyżej karty sieciowej albo antywirusa np. ? Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cytat Jak moge zwiekszyc zasieg WIFI w domu? Repeater lub inny router w trybie Acces Point. Cytat brak mozliwosci podlaczenia domputera kablem do niego bo to inne piętro Możesz kominem wentylacyjnym puścić przewód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi