Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję waszej pomocy w wyborze laptopa oraz mam jedno pytanie czy laptopy CLEVO są dobre?

Jeśli chodzi o podzespoły lapka to GTX 1070,16 GB Ram oraz dysk SSD i HDD 1TB oraz 17 calowa matryca

Z góry dzięki za pomoc

• FxJ zmienił(a) tytuł na [6000-7000] Laptop głównie do gier
Opublikowano
Cytat

pytanie czy laptopy CLEVO są dobre?

A samochody BMW są dobre? No własnie, to zależy od konkretnego modelu/serii i tak samo jest w laptopach.

Cytat

Jeśli chodzi o podzespoły lapka to GTX 1070,16 GB Ram oraz dysk SSD i HDD

Trochę mało jak na 1070-tkę

https://www.komputronik.pl/product/495325/msi-ge73-raider-rgb-8rf-420pl.html

https://www.komputronik.pl/product/495324/msi-ge73-raider-rgb-8rf-418pl.html

Te są aktualnie taniej

Opublikowano (edytowane)

Hmm znalazłem na Allegro swoich faworytów ale nie jestem pewien czy to dobry wybór:

A co do BMW to sam mam i polecam ? 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Hmm dzięki za odpowiedz ale lapka będę kupował dopiero w styczniu więc mogę jeszcze poczekać.

A kupował ktoś  z Ebaya? Bo tam są lepsze ceny a razem z dostawą kosztują mniej niż  w Polsce 

Opublikowano

O kurde dzięki za odpowiedz trochę jednak wybiegłem w przyszłość ale nieważne

Co myślisz o tym laptopie::Laptop MSI GE73 Raider RGB 8RF-420PL 16 GB RAM/ 128 GB M.2 PCIe/ 1TB HDD/ Windows 10 Home PL Z GTX 1070  z czerwca 2018 Roku więc w miarę nowy ale ja się wolę poradzić kogoś doświadczonego