miodku Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Cześć, mam pewien problem. Może ktoś będzie mi w stanie pomóc. Mianowicie chodzi mi o płynność w grze/grach - tutaj odniosę się na przykładzie jednej gry. EURO TRUCK SIMULATOR 2 - Wszystko było by zrozumiałe gdyby nie fakt, ze wymagania owej gry są o niższe niż sprzęt, który posiadam. Wymagania gry ZALECANE: System operacyjny: Windows 7 SP1 / Windows 8.1 / Windows 10 64-bit Procesor: Intel Quad Core @3.0 GHz lub odpowiednik AMD Pamięć RAM: 6 GB RAM Karta graficzna: zgodna z DirectX 11, posiadająca 2048 GB VRAM oraz sprzętowe wsparcie Pixel Shader 5.0 (Nvidia GeForce GTX 760) Miejsce na dysku twardym: 3 GB Mój komputer: System: Windows 10 64bit Procesor: AMD Ryzen 5 1600X Pamięć RAM: 16GB Karta graficzna: MSI GeForce GTX 1070 Ti Aero 8GB GDDR5 (256 bit) Dysk 256GB SSD Gra mi się klatkuje, nie działa płynnie za równo na ultra jak i na wysokich. Nie uważam aby mój sprzęt w tym przypadku wystarczał tylko na wymagania średnie lub niższe.. Forza Horizon 3 działa mi na ustawieniach ultra. Czy ktoś może wie jaki jest powód takich problemów? Pozdrawiam. Cytuj
FxJ Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 https://www.userbenchmark.com - daj link ze skanu. Cytat Czy ktoś może wie jaki jest powód takich problemów? Sterowniki zapewne ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi