Mazurak7 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 1. Laptop dla mnie, do codziennego użytku. 22 lata. Będzie brany na raty, ale ewentualnie jak będzie jakaś dobra opcja, mogę wyłożyć 2k od ręki max 2. Może być bez systemu 3. 15.6, może być większy ale raczej ciężko będzie(cena) 4. SSD, może być nawet bez dysku, bo mam 5. 2000zł, jeśli na raty mogę dorzucić 500 5b. Będzie to główne urządzenie używane przynajmniej kilka godzin codziennie 6. Jakość wykonania bez znaczenia 7. Laptop będzie wykorzystywany z 1 lub 2 dodatkowymi monitorami 8. Użytek domowy, trochę gier, bateria bez większego znaczenia 9. Żeby poszedł LOL GTA5 na średnich, jakieś tytuły nowsze na niskich przynajmniej, mało gram, ale nich coś tam hula. Najważniejszy jest LOL, CS:GO, fajnie jakby Fortnite też znośnie śmigał (może kiedyś do niego wrócę) Może być coś używanego. Za czym się rozejrzeć? Mam tu na myśli na jakie podzespoły zwracać uwagę, typu na pewno dobre będzie tu i5 tylko której generacji, które modele? Na kartach graficznych np nie znam się w ogóle, bardzo popularna się wydaje MX150, ale pewnie to jakieś ekhem, słaba karta. Mogę się mylić Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 Cytat Laptop będzie wykorzystywany z 1 lub 2 dodatkowymi monitorami No to potrzebujesz Display Port + HDMI Cytat Za czym się rozejrzeć? 4 rdzeniowe procesory "HQ" odraz GTX 950M / 960M / 1050 HP Omen 15 2017 i5-7300HQ GTX1050 HDMI Win 10 - 2499zł z gwarancją do 19.04.2020 + dołożyć dysk SSD M.2 na system Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi