Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] Studentka, 19

[2] Z Windowsem
[3] Do 13.3" włącznie. Im lżejszy tym lepiej, ale nie jest to główne kryterium
[4] Jeśli da radę to SSD jak najbardziej mile widziany
[5 a] MAX 2700 zł na raty 0%. Tylko nowe.

[5 b] Laptop ma przeżyć jak najdłużej, conajmniej te powiedzmy 5 lat. Posiadam już laptopa domowego (Dell, jeśli będzie potrzeba to podam dokładny model, na chwilę obecną nie mam dostępu do tej informacji)

[5 c] Generalnie do świąt, ale jeśli się znajdzie coś dostepnego od ręki to zamawiam jeszcze dziś
[6] Bateria jak najwytrzymalsza no i żeby nie rozpadł się w torbie podczas jazdy pociągiem czy tramwajem
[7] IPS zdecydowanie byłaby fajnym akcentem, ale to nie wymóg

[8] Tylko na uczelni, ewentualnie w pociągu
[9] 

[11] 

[12] Do tej pory pracowałem na Dellu, zadowolony raczej nie jestem ale jeśli takowy będzie najlepszy w tych kryteriach, to i Della przygarnę

[13] 
[14]  Fajnie jak byłby dostępny w RTV Euro AGD, ale generalnie mają tam wybrakowany magazyn więc najbardziej chodzi o legit sklepy z ratami 0%

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Z nowych np.

Dell Inspiron 5370 i3-8130U 4GB SSD MAT FHD Win10 - 2549 zł + dołożenie kości 4/8 GB.

Dell Inspiron 5370 i3-8130U 8GB SSD MAT FHD Win10 - 2749 zł

Ewentualnie z biznesowych prawdopodobnie z programów renew.

Dell Latitude E7270 FHD i5 8GB 256 SSD W10P NBD - 2195 zł, starszy z 2015 r. (jak byś chciał oszczędzić)

HP PROBOOK 430 G5 z i5 - 2499zł

https://support.hp.com/pl-pl/checkwarranty - zapytaj o nr seryjny i sprawdź gwarancje producenta.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, FxJ napisał:

dołożenie kości 4/8 GB.

Czy dołożenie kości jest możliwe samodzielnie bez utraty gwarancji?

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

Dobra, a pytanie jeszcze takie bo nie wiem do końca czy 13.3" nie będzie za duży... Mógłbym prosić żebyś coś ogarnął mniejszego, tak wrazie co?

Szukam laptopa dla dziewczyny i sama nie jest pewna czy taki będzie dobry rozmiarowo.

Edytowane przez FxJ