MrTime Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Witam. Szukam kamerki samochodowej maksymalnie do 400zł. Jest to sztywny próg za który nie mogę przejść (prezent). Może być trochę tańsza, nie wiem czy trzeba do każdej dokupić kartę pamięci. Z tego co już sam wyczytałem ważne aby miał kąt widzenia minimalnie 150 stopni oraz nagrywał w dzień jak i nocy. Po testach obejrzanych nie których kamer zauważyłem że problem jest np. gdy nasz samochód jedzie przed kimś i tej osoby już tablicy rejestracyjnej nie widać bo idzie za duży blask. Albo też światła oświetlające tablice zasłaniają je. Aktualne modele które obejrzałem i przykuły moją uwagę to Xblitz Night i Xblitz GO. Jednak na 100 pozytywnych opinii doczytałem się ta jedną jedyna negatywną (nie dosłownie z tymi liczbami) i z automatu nie wiem co myśleć o danym produkcie.. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 XIAOMI Mijia Dashcam - 259zł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi