FxJ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Otwieramy rekrutację, do grupy MODERATORÓW na forum oraz w naszych grupach. Zadania moderatora pilnowanie porządku stanie na straży regulaminów oraz netykiety pilnowanie poprawności w pisaniu wpisów/postów karanie za przewinienia Kogo poszukujemy ludzi zainteresowanych tematyką szeroko pojętej informatyki i sprzętu komputerowego ludzi z pasją, hobbystów osób lubiących dzielić się wiedzą osób pomocnych w każdej sytuacji Wymagania skończone minimum 16 lat umiejętność prowadzenia dyskusji oraz łagodzenia sporów umiejętność pracy w zespole i komunikatywność chęci do pracy i trochę wolnego czasu (moderujesz gdy masz czas i ochotę) chęci do dzielenia się wiedzą posługiwanie się poprawną polszczyzną (ortografia, interpunkcja, składnia) ludzi o żelaznym charakterze nie dających się wyprowadzić z równowagi internetowym trollom Uzasadnij, dlaczego powinieneś zostać wybrany, opiszcie swoje doświadczenie z moderacją (grupy i fora), opowiedzcie o sobie. Każde wniosek zostanie przeanalizowany - nawet jeśli wydaje Ci się, że się nie nadajesz, ale jesteś pracowity i szybko się uczysz - spróbuj! SZABLON WNIOSKU Wszelkie zgłoszenia sporządzamy według wzoru Imię: Wiek: Doświadczenie, np. byłem moderatorem: Działy (jakie chcesz moderować): Specjalizacja: Opowiedz coś o sobie: Argumentacja: Wnioski przesyłajcie na Bezpośrednio - jako wiadomość prywatną (dodajcie link do profilu na Facebooku) Fanpage na Facebooku Cytuj
Kajetan Nikodem Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Hejka, nazywam się Kajetan Nikodem mam 14 lecz interesuje się sprawami komputerów od jakoś 2 lat. Doświadczenie jeśli się zalicza to złożenie 5 komputerów które uruchomiły. Dział to pomoc w składaniu i dobieraniu podzespołów do komputera. specjalizuje się w pomaganiu dobierania komponentów do komputera tak jak pisałem wyżej. Jestem zagorzałym graczem i bardzo interesuje się komputerami, powinienem zostac moderatorem ponieważ wydaje mi się że znam się na rzeczy i będzie to dobry rozwój dla mnie i możliwe że dla grupy. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi