krecikjr Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 [1] Max 2000 zł , może być używany (leasingowy) [2] Z oryginalnym Windowsem lub bez [3] Rozmiar od 14 wzwyż [4] Dowolnie [5] Praca z grafiką, Corel itp. (studia) [6] Wydajność na najwyższym poziomie, aby programy typu Corel, Ilustrator nie przycinały plus codzienny użytek (internet, filmy) [7] brak [8] CD-Rom (niekoniecznie), fajnie jakby miał podświetlaną klawiaturę [9] Maksymalna kwota to 2100 zł. Sprawdzałem leasingowe i skłaniałem się ku jakiemuś HP Elitbook. Natomiast z nowych chyba nie widzę żadnej opcji, która by mnie zadowalała. Poszukuję laptopa dla studentki, nie dla mnie osobiście. Dziękuję za pomoc :) Cytuj
FxJ Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 Chce bardziej ultrabooka 14,x" czy jednak wydajniejszy cięższy laptop 15,6"? Potrzebuje DisplayPort pod jakiś lepszy monitor (EIZO/NEC)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi