Bajojajo Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Cześć, potrzebuję Waszej pomocy w wyborze lapka dla mojego taty, co najlepszego w tej cenie mogę dostać? pozdr [1] tata, 40+ [2] win 7/10 [3] bez większej różnicy [4] koniecznie SSD [5] maksymalnie 600 brutto [5 b] jak najdłużej [5 c] jak najszybciej [6] [7] [8] dom i warsztat [9] [10] [11] [12] [13] [14] Cytuj
Bajojajo Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 fajne forum, tylko lenovo legion potraficie każdemu wcisnąć, a jak coś tanszego to już nie ? Cytuj
Grzegorz Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) A sam pan coś szukał? Ma pan jakieś propozycje? Są tu potrzebne informacje na forum do znalezienia przy minimalnym wysiłku. W takiej cenie to według mnie trochę będzie loteria. Trzeba szukać model biznesowy z Della, IBM/Lenovo, HP, zwłaszcza, że będzie użytkowany w warsztacie Może najlepiej będzie szukać z sklepie z komputerami peleasingowymi. Zawsze to rok rękojmi na sprzęt używany. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Grzegorz powód edycji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi