damarok Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Witajcie, szukam klawiatury i myszy bezprzewodowych. Klawiatura mechaniczna, w obu tych rzeczach zalezy mi na jakosci i dlugim zyciu baterii. Nie chce sytuacji ze musze doplacac za logo/marke, wole cena = jakosc. Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Przedział cenowy może być od 150 do 900zł nawet, więc nie wiem co ci tu sugerować nawet. Cytuj
damarok Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) W sumie racja. Przedzial cenowy to tak do 250/300 zl za szt, Chyba ze na Black Friday bedzie jakas dobra promocja. Edytowane 25 Listopada 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Boje sie ze nie ma co polecić z klawek bezprzewodowych a nawet się konsultowałem z osobami które się mocno zajmują peryferiami, najlepiej kup przewodową. A z myszek to tylko Logitech g603 w takiej cenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi