rakso147 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Witam, trochę nietypowo, więc ankieta nie ma sensu. Porzebuje jakiś laptop (Najlepiej x-kom) do 3400zł, który będzie mi dość łatwo sprzedać. Nie będę go uzywał, chce go sprzedać jako nowy. Nie wiem co będzie lepsze- coś do gier czy bardziej do pracy. Będę kupował gdzieś w grudniu/styczniu. Od razu uprzedzam- Wiem, że nie sprzedam go tyle za ile kupiłem i pewnie na starcie będe musiał zrzucić z 200zł z ceny. Po prostu chce się go później szybko pozbyć. Ciężkie pytanie, ale myśle, że ktoś mi pomoże. Pozdrawiam. Edytowane 15 Listopada 2018 przez rakso147 Cytuj
FxJ Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Cytat który będzie mi dość łatwo sprzedać Jakoś na początku lutego wyjdą laptopy z nowymi grafikami z 2019 r. Ewentualnie kup jakiegoś Omena od HP tylko wpierw załatw voucher ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi