Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[1] Kwota od 2000zł do 2400zł - laptop nowy.

[2] Z systemem win 10.

[3] Rozmiar matrycy 14" - 15,6"

[4] Waga i bateria mało istotna.

[5] Laptop do codziennego użytku, programowanie, autocad, internet, ogladanie filmow.

[6] Co najmniej 5 najbliższych lat. To bedzie moj jedyny komputer.

[7] Nie bedzie przeznaczony do gier.

[8] Brak

[9] Zależy mi przede wszystkich na dobrym procesorze, 8gb ramu, SSD 240gb, karta moze byc zintegrowana, ponieważ nie planuje używać go do żadnych gier.

Sporo laptopów już przejrzałem, póki co wygrywa ten: HP 15-BS158SA/UK 8 GB RAM/ 240 GB SSD/ Windows 10 Home PL

W tym przedziale cenowym lepszego nie znalazłem.

Ale może jesteście w stanie polecić mi coś jeszcze lepszego w tych widełkach cenowych?

Pozdrawiam.

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)
Cytat

W tym przedziale cenowym lepszego nie znalazłem.

Ten jest dla UK więc spytaj wpierw czy ma przewód zasilający Polski (francuskie gniazdo).

Cytat

Ilość gniazd pamięci (ogółem/wolne) - 1/0

Tylko jedno gniazdo na RAM.

Cytat

może jesteście w stanie polecić mi coś jeszcze lepszego w tych widełkach cenowych?

Nie z nowych i nie z dyskiem SSD w tej cenie.

Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/256GBSSD/Win10 - do tego bym ci proponował dołożyć, dwa gniazda na kości RAM i brak wlutowanego.

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
21 godzin temu, FxJ napisał:

Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/256GBSSD/Win10 - do tego bym ci proponował dołożyć, dwa gniazda na kości RAM i brak wlutowanego.

Dołożenie pieniędzy nie wchodzi w gre. Znalazłem jeszcze coś takiego: https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/laptop-lenovo-ideapad-330-15ikbr-81de01ghpb-i3-8130u-8gb-256gb-ssd-mx150-win10h-onyx-black

Bardzo podobny do tego HP, lecz z lepszą kartą graficzną. Którego z tych dwóch byście wybrali?

Opublikowano
Cytat

Nie bedzie przeznaczony do gier.

To dlaczego wybierasz laptopa który jedyne co ma dobre to grafikę? ?

Cytat

Zależy mi przede wszystkich na dobrym procesorze, 8gb ramu, SSD 240gb

Zasadniczo nie da się tego pogodzić lepiej się nastaw na rozbudowę.

https://www.electro.pl/laptopy/laptop-asus-r504za-bq064t,id-1196848

ASUS VivoBook 15 R504ZA Ryzen 5/4GB/1TB/Win10 - 2399zł

Dołożyć kość RAM 4/8GB i dysk SSD M.2

HP ELITEBOOK 840 G3 i5 8GB 256Gb SSD NVMe GW 05/20 - 2399zł (gwarancja producenta do 05.2020)

Prędzej laptopy odnowione z programów renew.