boniekk Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Witam posiadam laptopa Lenovo Ideapad 330. W miejsce dysku CD/DVD chciałem zamontować taki oto GEMBIRD MF-95-02 (adapter 5.25" - 2.5" slim 12 mm) z w włożonym tam dyskiem HDD. Problem polega w montażu tego adaptera. Nie mogę połączyć dwóch wejść ze sobą ponieważ to od mojego laptopa jest położone niżej niż to od złącza tego adaptera. Linki do zdjęć : Zdjęcia Czy ktoś miał taki problem? Chyba w takim razie adapter tej firmy odpada, czy ktoś z Was zna może adapter z tą samą funkcjonalnością tylko że niższy? (taki żebym mógł połączyć dwa złącza). Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Edytowane 9 Listopada 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Cytat [...] warto upewnić się tylko czy zamontowana w laptopie nagrywarka ma złącze SATA czy PATA (archaiczne) oraz w jakiej grubości 7mm, 9.5mm lub 12.7mm by zamówić odpowiednią. Zamówiłeś złą po prostu. DIREFOX na drugi dysk do laptopa HDD/SSD 9.5 mm 2HDD (DIREBAY) Edytowane 9 Listopada 2018 przez FxJ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi