Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

rozglądam się aktualnie za nowym sprzętem grającym i postanowiłem również rozpatrzeć komputer stacjonarny. Budżet mam ograniczony, na komputer + monitor chciałbym przeznaczyć max. 3500 zł. Jako że sprzęt funduje moja rodzicielka, a budżet domowy jest aktualnie obciążony innymi, równie ważnymi  wydatkami, w grę wchodzą jedynie raty (jakby co nie jestem pasożytem, który tu i teraz chce nowy komputer, po prostu obecny lapek jest w nie najlepszym stanie, a mama sama wyszła z inicjatywą nowego sprzętu, który również może pociągnąć najnowsze gry). W związku z tym poszukałem na allegro jakiegoś składaka i znalazłem coś takiego: AMD RYZEN 5 2600 8GB GTX1060 6GB 1TB+120GB W10 (3 085,00 zł). Chciałbym poznać wasze opinie nt. tego cacka, czy jest on dobry jak za nieco ponad 3k zł oraz czy nie będzie sprawiał żadnych większych psikusów w związku z np. źle dobranymi podzespołami czy coś w ten deseń. Również było mi miło, jeśli byście nadesłali propozycję jakichś niedrogich monitorów do PC.

Pozdrawiam, 

Kuba

Edytowane przez FxJ